O.Rochus pudotti Niemisen Båstadissa

10.7.2007  |  09:30

Tänään Niemisellä nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelu

Kovin pettynyt omaan esitykseensä oli kolmanneksi sijoitettu Jarkko Nieminen (ATP 23) maanantaina Båstadissa, Ruotsissa, kun putosi 353.450€ ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Belgian Olivier Rochusille (ATP 62) suoraan kahdessa erässä luvuin 4-6, 2-6.
Niemisellä oli ensimmäisessä erässä kaksi pelipalloa 3-1 johtoon ja erän lopussa kolme palloa tasoittaa tilanne 5-5:een, mutta menetti mahdollisuudet omien sanojensa mukaan huolimattomuuttaan.
Miehet kohtasivat nyt kahdeksannen kerran ja Rochus meni tällä voitollaan keskinäisissä otteluissa 5-3 johtoon.
Rochusille voitto Niemisestä on myös hänen ensimmäisensä Båstadin turnauksessa. Tätä ennen 165-senttinen belgialainen on kokenut Båstadissa ensimmäisen kierroksen tappiot vuosina 2001-03.
Nieminen puolestaan on Båstadissa viidettä kertaa. Viime vuonna hän ylsi toistaiseksi parhaaseensa, välieriin.
Båstadin kisa jatkuu Niemisen osalta vielä nelinpelissä, jossa hän ja Ruotsin Robert Lindstedt on sijoitettu kolmanneksi. He kohtaavat avausottelussaan tiistaina Yuri Schukinin ja Serbian Victor Troickin.

Seuraava uutinen: Suomalaisvoittoja Ranka Junior… →