TEHO Tennisliiga Cup ja I-divisioonat pelataan keskitetysti 5.-7.7.2024 – välierät vuorossa lauantaina, mitalipelit sunnuntaina

5.7.2024  |  21:12  |  Ennakot

Tampereen Tennisseuran joukkue: ylärivissä Marissa Minetti, Milla Kotamäki ja Tanja Tuomi sekä alarivissä Khloe Kärkkäinen, Hanna Vänni ja Ilona Haavisto.

Ulkokauden kohokohtia joukkuemuotoisessa sarjatenniksessä ovat kaksi korkeinta sarjatasoa: TEHO Tennisliiga Cup ja I-divisioona. Tapahtumat pelataan keskitetysti 5.-7.7.

SM-mitaleista pelataan yhden kesän tauon jälkeen Tampereen Tenniskeskuksella. Viime kesänä naisten kärkikolmikon muodostivat HVS, Smash-Kotka ja Smash sekä miehissä TaTS, Smash-Kotka ja Ducks (lue lisää). Perjantaina pelattiin ensimmäisen kierroksen ottelut; isoimman yllätyksen teki naisissa kotikentällään pelaava TaTS, joka kukisti hallitsevan mestarin HVS:n puhtaasti 3-0. Muut viime kesän mitalistit jatkavat mitalipeleihin myös tänä kesänä.

Lauantaina klo 10.00 alkaen pelataan välierät ja karsintakaavion avausottelut sekä sunnuntaina klo 10.00 alkaen mitalipelit ja putoamiskarsinta.

I-divisioonat pelataan niin ikään keskitetysti: naiset Maarianhaminassa, miesten A-lohko Joensuussa ja B-lohko Rovaniemellä.

TEHO Tennisliiga Cup | 5.-7.7.2024 Tampere
Naiset:
Välierät
TaTS – Smash
Smash-Kotka – ÅLK

 

1. kierros
TaTS – HVS 3-0
Smash – OVS 3-0
Smash-Kotka – RoVS 3-0
ÅLK – LVS 3-0

TULOSSEURANTA

 

Miehet:
Välierät
HVS – Ducks
TaTS – Smash-Kotka

 

1. kierros
HVS – LVS 3-0
Ducks – OVS 3-2
Smash-Kotka – Smash 3-1
TaTS – Break Point 3-0

TULOSSEURANTA

 

I-divisioonat | 5.-7.7.2024
Naiset (Maarianhamina): TaTS2, Hukka, HVS2, HTK, MLK, V-P, ÅLK2, LTK | TULOSSEURANTA

 

Miehet A-lohko (Joensuu): KarTe, Nokia, STS, HLK, EVS, JTS, TVS, ÅLK | TULOSSEURANTA
Miehet B-lohko (Rovaniemi): RoVS, HTK, TTS, VT, V-P, SVS, OVS2, GT | TULOSSEURANTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori hävisi kolmannella… →