Palmille ensimmäinen ITF-junioriturnausvoitto Vierumäellä

12.5.2024  |  16:23  |  Raportit

Turnausvoittaja Nuppu Palm oikealla.

Nuppu Palm (Smash) juhlii ensimmäistä kertaa urallaan kaksinpelin ITF-junioriturnausvoittoa Vierumäellä.

17-vuotiaan Palmin viikko oli loistava. Ykköseksi sijoitettu suomalainen eteni ilman erätappioita loppuotteluun. Välierässä kukistui kuudenneksi sijoitettu irlantilainen Chloe Collins 6-3, 6-3. Finaalista muodostui jännitysnäytelmä tsekkiläisen Klara Stepankovan kanssa. Palm vei tiukan koitoksen ja turnauksen nimiinsä erin 7-6(3), 0-6, 7-5.

”Olosuhteet oli vähän haastavia viikon aikana, koska alkuviikosta oli todella kylmä ja tuuli paljon. Mutta oli kyllä kiva päästä ulos pelaamaan. Oma peli oli tällä viikolla tosi tasaista. Finaali oli henkisesti todella vahva ja muutenkin viikon aikana henkinen puoli oli tärkeässä roolissa. Ensimmäisen kaksinpelifinaalin voittaminen oli kyllä todella hienoa”, kommentoi Palm.

Lisäksi Palm ylsi nelinpelissä finaaliin yhdessä virolaisen Nora Olivia Adamsonin kanssa; myös poikien nelinpelissä saivat Lucas Eriksson/Leo Stenlund hopeaa.

J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIERUMÄKI

Myös Virossa nähtiin suomalaisturnausvoitto, kun Jimi Juvonen/Max Kärkkäinen (HVS) veivät nelinpelin alle 12-vuotiaiden Tennis Europe -kisassa.