Tampere Open: Eero Vasalle pääsarjan villi kortti

12.7.2024  |  06:41  |  Ennakot

Tampere Openin ensimmäinen pääsarjan villi kortti on myönnetty 27-vuotiaalle Eero Vasalle. Turnaus pelataan Tampereen Tenniskeskuksella 22.-28.7.

Vasa on tällä hetkellä kaksinpelin maailmanlistalla lukemassa 716 ja nelinpelissä 239. Turusta ponnistava pelaaja on tänä vuonna esiintynyt edukseen niin kaksin- kuin nelinpelissä, minkä johdosta pelaaja pääsee nyt muutaman vuoden tauon jälkeen näyttämään osaamistaan pääsarjassa. Vasa on tänä vuonna voittanut peräti neljä nelinpelin ITF-turnausta sekä yltänyt myös kaksinpelissä finaaliin.

“Tosi hienoa päästä takaisin kaksinpeliäkin pelaamaan Tampereelle! Viime vuodet olivat vähän hankalia loukkaantumisten suhteen juuri Tampere Openin aikaan, niin nyt on hyvä yhdistelmä rentoutta, mutta samalla nälkää näyttää oma pelitaso. Tavoitteena on pelata myös loppuviikosta. Viimeisimmät 3-4 kuukautta on pelini tuntunut tosi hyvältä. Olen saanut paljon matseja, mikä on tuonut tasaisuutta ja itseluottamusta omaan peliin”, kommentoi Vasa.

TAMPERE OPENIN SIJOITETUT PELAAJAT
1. Francisco Comesana, Argentiina, ATP-122
2. Tomas Barrios Vera, Chile, ATP-196
3. Calvin Hemery, Ranska, ATP-200
4. Murkel Dellien, Bolivia, ATP-214
5. Oliver Crawford, Iso-Britannia, ATP-217
6. Daniel Rincon, Espanja, ATP-218
7. Dmitry Popko, Kazakstan, ATP-222
8. Aziz Dougaz, Tunisia, ATP-232

TUTUSTU OSALLISTUJALISTAUKSEEN
TUTUSTU TAMPERE OPENIIN

Vasalle Tampere Openin kaksinpelin pääsarja on uran neljäs. Vuonna 2019 voimakaslyöntinen pelaaja nappasi yhden voitonkin pääsarjassa.

“2019 pääsarjavoitto on paras muistoni Tampereelta; nyt on tavoitteena vähintään toistaa tuo muisto.”

Viime kesänä Vasa ja Patrick Kaukovalta ihastuttivat nelinpelillään, mikä vei suomalaiskaksikon hienosti välieriin asti.

Turnauksella on vielä myöntämättä kaksinpeliin kaksi pääsarjan ja kolme karsinnan villiä korttia; ensimmäinen karsinnan villi kortti meni tamperelaiselle Peetu Pohjolalle. Yksi karsinnan villeistä korteista menee Ruotsiin turnausten välisen vaihtokaupan myötä. Lisäksi nelinpelin pääsarjaan on kaksi villiä korttia.

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaaran Wimbledon-finaali maksutta… →