Hämeenlinnan Tennisseura ja Tampereen Tennisseura uudenlaiseen yhteistyöhön

17.7.2024  |  13:33  |  Seurat

Hämeenlinnan Tennisseura (HTS) ja Tampereen Tennisseura (TaTS) tekivät uudenlaisen yhteistyön, joka hyödyntää molempia osapuolia sekä elävöittää pirkanmaalaista ja hämäläistä tennistä entisestään.

Yhteistyön kulmakivinä ovat valmennus- ja kilpailutoiminta. Konkreettisesti tämä tarkoittaa TaTSin ottavan vastuulleen syyskaudesta 2024 alkaen Hämeenlinnan tennisvalmennuksen ja kisojen järjestämisen. Tiedotteessa kerrotaan, että valmennukseen osallistuvat pelaajat ja kaikki muut jäsenet tulevat edelleen olemaan HTS:n jäseniä ja edustamaan HTS:aa, kuten aiemminkin. Nykyiset valmentajat jatkavat edelleen valmentajina, ja uusien valmentajien mukaantulo on mahdollista.

HTS ja TaTS ovat kooltaan ja toiminnaltaan hyvin erilaiset seurat; Hämeenlinna on jäsenmäärältään moninkertaisesti pienempi, viime vuonna HTS:lla oli jäseniä 249 ja TaTSilla 1817. Yhteistyöllä halutaan taata alueen tenniksen harrastajille ja kilpailijoille entistä paremmat mahdollisuudet.

”Yhteistyössä on voimaa ja tässä on malliesimerkki kahden erikokoisen seuran yhteistyömallista. Ennen kaikkea tämä on tehty, jotta seurat voivat palvella laajemman alueen tennisharrastajia entistä paremmin. Mielestäni tässä on paljon hyviä elementtejä mietittäväksi myös muualle Suomeen”, kommentoi Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Wimbledon-mestari Heliövaara Hangossa… →