Kaukovalta hävisi avauskierroksella – Vasa ja Ahti tiistai-illan päätösottelussa

22.7.2024  |  19:06  |  Raportit

Patrick Kaukovalta avasi suomalaisten pääsarjaottelut Tampere Openissa maanantai-iltana; saksalainen Marvin Moeller oli etevämpi erin 6-3, 6-2.

KAAVIOT / DRAWS
KAKSINPELIN KARSINTA / SINGLES QUALIFYING
KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW

FOLLOW THE ACTION
OTTELUOHJELMA / DAILY SCHEDULE
KUVAGALLERIA

Ottelu alkoi hermostuneissa merkeissä, kun niin Kaukovalta (ATP-836) kuin Moeller (ATP-318) hakivat lyöntirytmiään. Useiden kaksoisvirheiden ja lyhyiden pallorallien myötä pelaajat vaihtoivat murrot päikseen ja tulostaululle kirjattiin lukemat 2-2. Erän puolivälistä alkaen pelaajien lyönnit rentoutuivat ja palloralleihin alkoi tulla myös pituutta. Erän ratkaisu nähtiin kahdeksannessa pelissä, kun Moeller mursi suomalaisen toistamiseen ja eteni myös erävoittoon 6-3.

Toisessa erässä Kaukovalta kiihdytti 2-0 johtoon, mutta ilonaiheet loppuivat siihen. Saksalaispelaaja terästäytyi suomalaisen hakiessa peliään ja iski tulostaululle loppulukemat 6-3, 6-2.

”Oli vaikeaa, niin kuin on ollut tässä jo vähän aikaa ammattilaispeleissä. Hetkittäin tuntui, että pääsen otteluun kiinni, mutta en kuitenkaan päässyt. Harmittaa totta kai, mutta ei auta kuin tehdä töitä. Tiedän minulta löytyvän vaadittava taso, harjoituksissa on kulkenutkin, mutta toistaiseksi onnistumiset ovat olleet harvassa otteluissa”, kommentoi Kaukovalta.

Kaukovallan ottelut jatkuvat Tampereella nelinpelissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Tiistaina klo 11.00 alkaen pelataan loput avauskierroksen ottelut. Tiistaina klo 11.00 alkaen pelataan loput avauskierroksen ottelut. Päivällä vauhtiin pääsevät ykköseksi sijoitettu Francisco Comesana ja toiseksi sijoitettu Murkel Dellien. Argentiinalainen Comesana kohtaa keskuskentällä noin klo 13.30 alkaen tsekkiläisen Jiri Veselyn. Päivän aikana pelataan peräti 13 ensimmäisen kierroksen ottelua.

Iltasessiossa keskuskentän viimeisenä otteluna, noin klo 18.00, on luvassa suomalaiskohtaaminen Eero Vasan ja Vesa Ahdin kesken. Keskuskentän iltasession avaa klo 16.30 nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelu, jossa tamperelaiset Peetu Pohjola/Hermanni Tiainen haastavat tsekkiparin Jiri Barnat/Filip Duda.

SUOMALAISTEN OTTELUT

KAKSINPELI
Pääsarjan 1. kierros
Patrick Kaukovalta – Marvin Moeller 3-6, 2-6
Vesa Ahti – Eero Vasa | tiistai 23.7. n. klo 18.00

Karsinnan 1. kierros
Iiro Vasa – [11] Thomas Setodji 5-7, 1-6
Jeri Lassila – [2] Juan Bautista Torres 1-6, 2-6
Peetu Pohjola – [3] Gabi Adrian Boitan 3-6, 0-6
Roni Rikkonen – [12] Thomas Fancutt 4-6, 0-6

NELINPELI
1. kierros
Peetu Pohjola/Hermanni Tiainen – Jiri Barnat/Filip Duda | tiistai klo 16.30
Eero Vasa/Iiro Vasa – Dalibor Svrcina/Michael Verbensky | keskiviikko, aika ei tiedossa
Patrick Kaukovalta/Szymon Kielan – [4] Daniel Rincon/Inigo Cervantes | keskiviikko, aika ei tiedossa

Jaa:

Seuraava uutinen: Ahti trillerin kautta… →