Vasa täydentää Suomen Davis Cup -joukkueen Manchesteriin 10.-15.9.

20.8.2024  |  12:00  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, suuntaa Davis Cup Finalsiin Manchesteriin syyskuussa 10.-15.9.

Kapteeni Jarkko Nieminen täydensi Suomen joukkueen täyteen vahvuuteensa valitsemalla viidenneksi pelaajaksi viimeisimmästä maaottelusta tutun Eero Vasan. Vasa on kaksinpelissä Suomen kolmanneksi paras pelaaja rankingia katsottaessa; turkulaislähtöinen pelaaja on yltänyt tällä kaudella kaksinpelissä ITF-finaaliin ja nelinpelistä löytyy neljä turnausvoittoa. Aiemmin joukkueeseen oli valittu tuttu nelikko Emil RuusuvuoriOtto VirtanenHarri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen.

”Voittavalla joukkueella jatketaan ja suunnataan hieman alle kuukauden kuluttua Manchesteriin. Hyvillä ja odottavaisilla tunnelmilla kohti turnausta”, tiivisti Nieminen.

”Upeat fiilikset tietysti, yksi vuoden tavoitteista oli olla joukkueessa syyskuussa ja se tavoite on nyt saavutettu”, kommentoi ensimmäistä kertaa Davis Cup Finalsiin saapuva Vasa.

Suomi
Emil Ruusuvuori, ATP-83
Otto Virtanen, ATP-125
Eero Vasa, ATP-670
Harri Heliövaara, nelinpelin ATP-11
Patrik Niklas-Salminen, nelinpelin ATP-102

TUTUSTU SUOMEN VASTUSTAJIIN

16 parhaan maan alkulohkovaihe pelataan neljällä eri paikkakunnalla 10.-15.9. Suomen lohkossa pelaavat Iso-Britannia, Kanada ja Argentiina. Ottelut pelataan AO Arenalla, jonka kapasiteetti Davis Cupissa on 12 800. Suomi avaa kisaurakkansa isäntämaa Iso-Britanniaa vastaan keskiviikkona 11.9.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä. Suomen faneille on varattuna paikkoja joukkueen takana sijaitsevasta katsomosta. Voit hankkia lippusi alla olevien linkkien avulla; huomioithan, että jokaiseen otteluun ostetaan erikseen liput.

SUOMEN OTTELUT (ajat paikallista aikaa)
11.9. klo 13.00 Suomi – Iso-Britannia | osta liput Suomen fanikatsomoon
12.9. klo 13.00 Kanada – Suomi | osta liput Suomen fanikatsomoon
14.9. klo 13.00 Suomi – Argentiina | osta liput Suomen fanikatsomoon

Jokaisen lohkon kaksi parasta maata etenee kahdeksan parhaan maan finaalivaiheeseen Málagaan 19.-24.11.

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla: Jarkko Nieminen… →