Heliövaara/Danilina puolivälieriin – maanantaina suomalaispäivä US Openissa

2.9.2024  |  06:45  |  Raportit

Kuva: Dustin Satloff, USTA

Hallitsevat US Openin sekanelinpelin mestarit Harri Heliövaara ja Anna Danilina etenivät jälleen puolivälieriin. Heliövaaralla edessään tuplapelipäivä maanantaina; poikien sarjassa avaa myös Oskari Paldanius.

Nelinpelin 3. kierros
[6] Harri Heliövaara/Henry Patten – [11] Wesley Koolhof/Nikola Mektic | maanantai 2.9. n. klo 20.00

 

Sekanelinpelin 2. kierros
Harri Heliövaara/Anna Danilina – Cristina Bucsa/Joran Vliegen 4-6, 6-3, 10-8

Sekanelinpelin puolivälierä
Harri Heliövaara/Anna Danilina – Taylor Townsend/Donald Young | ma-ti yö n. klo 01.00

 

Poikien kaksinpelin 1. kierros
Oskari Paldanius – Jack Secord | maanantai 2.9. klo 18.00

Heliövaara ja kazakstanilainen Danilina sai toisella kierroksella vastaansa espanjalaisen Cristina Bucsan ja belgialaisen Joran Vliegenin. Kuten avauskierroksella ykköseksi sijoitettua paria Gabriela Dabrowski/Joe Salisbury vastaan, myös nyt Heliövaara/Danilina käänsi tappioaseman edukseen ja eteni kahdeksan parhaan parin joukkoon 4-6, 6-3, 10-8.

”Vaikea meitä on näköjään voittaa. Tiukkojen vaiheiden jälkeen taas tuli. Sanoin hävityn ensimmäisen erän jälkeen, että eiköhän copypasteta (kopioida) se mitä tehtiin toissapäivänä. Alku oli vähän hidas, jostain syystä olin ajoituksen kanssa vähän pihalla, mutta loppua kohden parantui. Itseluottamuksella ja hyvällä kemialla taisteltiin ratkaisupaikat kotiin”, kommentoi Heliövaara.

Heliövaaralla on maanantaina tuplapelipäivä, kun alkuillasta on nelinpelin 3. kierroksen vuoro; vastaan asettuu 11. sijoitettu pari Wesley Koolhof/Nikola Mektic. Ja päivän päätteeksi edessä sekanelinpelin puolivälierä yhdysvaltalaisparia Taylor Townsend/Donald Young vastaan.

”Kahden matsin päivä. Eihän sitä parempaa ole kuin toisella viikolla grand slamissa ja tuplamatsi!”

Poikien sarjassa grand slam -pääsarjadebyyttinsä tekee Paldanius, joka saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa karsinnat selvittäneen yhdysvaltalaisen Jack Secordin. Ottelu pelataan maanantaina klo 18.00.

US OPEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Verkolla: Patrik Niklas-Salminen… →