Haavisto/Remander puolusti mestaruutensa ja Antinheimo/Saarinen juhli ensimmäistään – Inna/Löfman sekanelinpelin parhaat

29.6.2024  |  19:01  |  Raportit

Nelinpelin ulkokenttien Suomen mestareiksi pelasivat parit Ella Haavisto/Stella Remander ja Oskar Antinheimo/Oliver Saarinen.

Ensimmäisenä kultamitaleita pääsivät tuulettamaan Antinheimo ja Saarinen, jotka voittivat erittäin tasaisessa ja laadukkaassa loppuottelussa parin Santtu Leskinen/Aleksi Löfman 7-6, 4-6, 12-10. Aikuisten Suomen mestaruus on molemmille pelaajille ensimmäinen laatuaan.

Viime kesän tavoin pääsivät jälleen juhlimaan Haavisto/Remander. Läpi turnauksen vakuuttavasti pelannut pari ei hävinnyt kisassa erääkään ja finaalissa he voittivat duon Aada Inna/Eeva Ristola 6-3, 6-1.

Sekanelinpelin finaalissa Inna ja Löfman kirkastivat yhdessä päivän aiemmat hopeansa. Ykköseksi sijoitettu pari voitti tiukassa finaalissa tamperelaisparin Ilona Haavisto/Pauli Partinen 7-6, 6-4.

NELINPELIEN FINAALIT
[1] Ella Haavisto, Smash/Stella Remander, HVS – [2] Aada Inna, HVS/Eeva Ristola, Smash-Kotka 6-3, 6-1
[4] Oskar Antinheimo, HVS/Oliver Saarinen, ETS – [1] Aleksi Löfman, HVS/Santtu Leskinen, GT 7-6, 4-6, 12-10

SEKANELINPELIN FINAALI
[1] Aleksi Löfman/Aada Inna, HVS – [2] Pauli Partinen/Ilona Haavisto, TaTS 7-6, 6-4

SM-KILPAILUT: KAAVIOT | OTTELUAIKATAULU | KUVAGALLERIA

Seuraava uutinen: Remander Suomen mestariksi… →