Heliövaara/Patten loppuotteluun Pekingissä – ”Kova matsi tulossa, me olemme iskussa”

1.10.2024  |  12:38  |  Raportit

Harri Heliövaaran ja Henry Pattenin aloitus Aasian kiertueella jatkuu loistavissa merkeissä; suomalais-brittipari hakee turnausvoittoa keskiviikkona.

Kolmanneksi sijoitetut Heliövaara/Patten kukisti välierässään sijoittamattoman parin, kuitenkin viime vuosien nelinpelimenestyjiin kuuluneet, Jamie Murrayn ja John Peersin 7-5, 6-1. Heliövaara/Patten oli jo avauserää 2-5 tappiolla, mutta kaivoivat lopulta vakuuttavan voiton.

”Oli hurjat olosuhteet, erittäin pyörivä ja puuskittainen tuuli. Siinä oli lähes kaikilla kentillä vaikeuksia tuulen kanssa; itse olin mahdollisesti ainoa, joka ei häiriintynyt tuulesta. Oliko sitten hyvä päivä minulla vai pystyin pitämään keskittymisen olennaisessa. Ei ollut siis missään nimessä helppo matsi, eli joutui ylipäätään tsemppaamaan saadakseen pallon kenttään. Hieno nousu ekassa erässä ja sen jälkeen oltiin selvästi parempia.”, kommentoi Heliövaara.

Loppuottelussa asettuvat vastaan ykköseksi sijoitetut italialaiset Simone Bolelli/Andrea Vavassori.

”Voitimme heidät Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella, mutta he ovat yksi vuoden parhaista pareista. Kova matsi tulossa, me olemme iskussa ja huomenna pitäisi olla myös vähän normaalimmat olosuhteet.”

Jaa:

Seuraava uutinen: Ennakko: miesten TEHO… →