Kurinpitolautakunnan päätöksiä

6.9.2024  |  11:15  |  Raportit

Tennisliiton kurinpitolautakunta on käsitellyt kaksi tapausta ulkokauden sarjatennikseen liittyen.

Molemmat tapaukset liittyvät epäurheilijamaiseen käytökseen ottelutilanteessa; toinen tapahtui naisten III-divisioonassa ja toinen miesten I-divisioonassa.

  • III-divisioonan tapahtumista määrättiin pelaajalle yksityisluontoinen varoitus toimittuaan vastoin Tennisliiton kurinpitosääntöjen 2.2 b kohtaa ja 2.2 i kohtaa. Päätös oli yksimielinen.
  • I-divisioonan tapahtumista määrättiin pelaajalle kilpailu- ja toimintakieltoa alkaen 17.8.2024 klo 0.00 ja päättyen 13.9.2024 klo 23.59 toimittuaan vastoin Tennisliiton kurinpitosääntöjen 2.2 b kohtaa ja 2.2 i kohtaa. Päätös oli yksimielinen.

Huomio: ottelu- ja kilpailutilanteessa kilpailunjohtaja on lähtökohtaisesti se henkilö, joka ratkoo kaikki kiista- ja ongelmatilanteet. Kilpailunjohtaja voi tehdä kisatapahtumista raportin Tennisliiton kilpailupäällikölle, jonka jälkeen arvioidaan siirretäänkö tapaus kurinpitokäsittelyyn.

Tennisliitto julkaisee kaikki kurinpitolautakunnan käsittelemät kansallista tennistä koskevat tapaukset, joista annetaan kurinpitopäätös. Päätökset julkaistaan nimellä täysi-ikäisten osalta arvokilpailuista (Finnish Tour ja Tennisliiga) ja ilman nimiä muilta tasoilta.

TUTUSTU KILPAILU- JA KURINPITOMÄÄRÄYKSIIN

Jaa:

Seuraava uutinen: Yle näyttää Suomen… →