Moya kukisti Niemisen

20.4.2005  |  08:00

Jarkolla ensimmäisessä erässä eräpalloja

Barcelonan 850.000€ ATP-turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Carlos Moya voitti kaksinpelin toisella kierroksella Jarkko Niemisen 7-5, 5-7, 6-2.
Sijoitettu Moya oli suoraan toisella kierroksella. Hän totesi ottelun jälkeen medialle:
-Nieminen ei ollut helppo avausvastustaja. Hän on vasuri, hänellä on vahva rysty ja hän voitti aiemman kohtaamisemme. Olosuhteet olivat hankalat, tuuli oli kova. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä varmemmaksi tuli pelinikin. Tiesin, että mikäli jaksan taistella, pystyn murtamaan hänet kolmannessa erässä.
-Tietty varmuus pelistäni tällä hetkellä puuttuu. Mutta kun peli lähtee kulkemaan, pelaan yhtä hyvin kuin ennenkin. Toivottavasti saan lisää voittoja, toivoi Moya.
Myös Nieminen kommentoi ottelua:
-Se oli hyvä ottelu ja pysyi hyvätasoisena loppuun asti. Minulla oli ensimmäisessä erässä eräpalloja, joten minun olisi oikeastaan pitänyt erä myös voittaa. Toisen erän olisi pitänyt mennä päinvastoin, hänen olisi pitänyt voittaa se. Kolmas erä oli hyvin tasainen, vaikka Moya sen voittikin 6-2.
-Tarvitsen lisää otteluita. Tällä viikolla niitä tuli neljä ja se on hyvin positiivista. Olimme hyvin tasaväkisiä, muutama piste ratkaisi, ne menivät hänen hyväkseen, siksi hän on top ten-pelaaja, mutta minä en.