Ruusuvuori, Virtanen, Heliövaara ja Niklas-Salminen nimettiin Suomen kokoonpanoon Davis Cup Finalsiin 10.-15.9.

15.7.2024  |  17:00  |  Ennakot

Miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, suuntaa Davis Cup Finalsiin Manchesteriin syyskuussa 10.-15.9.

Kapteeni Jarkko Nieminen valitsi ensimmäisessä vaiheessa Suomen joukkueeseen neljä pelaajaa: Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen. Joukkueeseen saa tehdä neljä muutosta ja/tai lisäystä maanantaihin 9.9. asti.

”Kansainvälisen lajiliiton sääntöjen mukaisesti tulee tässä vaiheessa nimetä ensimmäinen kokoonpano turnaukseen. Katsotaan lähempänä joukkueen täydentämistä; se on varmaa, että olemme valmiina tulevaan turnaukseen ja on upeaa päästä toista vuotta putkeen MM-kisoihin”, kommentoi kapteeni Nieminen.

16 parhaan maan alkulohkovaihe pelataan neljällä eri paikkakunnalla 10.-15.9. Suomen lohkossa pelaavat myös Iso-Britannia, Kanada ja Argentiina. Ottelut pelataan AO Arenalla, jonka kapasiteetti Davis Cupissa on 12 800. Suomi avaa kisaurakkansa isäntämaa Iso-Britanniaa vastaan keskiviikkona 11.9.

”Tosi kova avaus ja varmasti tunnelma tulee olemaan upea, kun pääsemme isäntiä vastaan avaamaan. Ja se on aivan varma, että britit ovat kova joukkue; ihan sama keitä sieltä tulee lopulta pelaamaan, heillä on tosi laaja joukkue”, kommentoi kapteeni Jarkko Nieminen.

”Ohjelma on tosi tiivis ja heti meillä on peräkkäiset ottelut; heti pitää olla hereillä ja valmiina.”

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä. Suomen faneille on varattuna paikkoja joukkueen takana sijaitsevasta katsomosta. Voit hankkia lippusi alla olevien linkkien avulla; huomioithan, että jokaiseen otteluun ostetaan erikseen liput.

SUOMEN OTTELUT (ajat paikallista aikaa)
11.9. klo 13.00 Suomi – Iso-Britannia | osta liput Suomen fanikatsomoon
12.9. klo 13.00 Kanada – Suomi | osta liput Suomen fanikatsomoon
14.9. klo 13.00 Suomi – Argentiina | osta liput Suomen fanikatsomoon

Jokaisen lohkon kaksi parasta maata etenee kahdeksan parhaan maan finaalivaiheeseen Málagaan 19.-24.11.

 

Jaa: