Tampere Openin karsinnasta ei jatkoon suomalaispelaajia

21.7.2024  |  18:17  |  Raportit

Tampere Openin karsinnassa saivat Peetu Pohjola, Roni Rikkonen, Jeri Lassila ja Iiro Vasa kokea ulkomaalaisvastustajiensa kovuuden. Suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen voitti karsinnan avauksensa.

SUOMALAISTEN OTTELUT

KAKSINPELI
Karsinnan 1. kierros

Iiro Vasa – [11] Thomas Setodji 5-7, 1-6
Jeri Lassila – [2] Juan Bautista Torres 1-6, 2-6
Peetu Pohjola – [3] Gabi Adrian Boitan 3-6, 0-6
Roni Rikkonen – [12] Thomas Fancutt 4-6, 0-6
Henri Laaksonen (SUI) – [10] Jisung Nam 7-6(2), 5-7, 6-3

 

Pääsarjan 1. kierros
Patrick Kaukovalta – Marvin Moeller | maanantai 22.7. n. klo 17.30
Vesa Ahti – Eero Vasa | tiistai 23.7., aika ei tiedossa

Laaksonen, joka tekee paluuta kisakentille, avasi päivän pitkällä kolmen erän taistolla. Laaksonen kukisti lopulta etelä-korealaisen Jisung Namin 7-6(2), 5-7, 6-3. Hyvinkäältä lähtöisin olevan pelaajan kaaviokohdasta tuli vetäytyminen, minkä johdosta ei hänellä ole karsintafinaaliin tällä hetkellä vastustajaa. Eli on hyvin mahdollista, että Laaksonen pääsee suoraan pääsarjaan.

Laaksosen jälkeen olivat kentillä samaan aikaan tamperelaiset Pohjola ja Rikkonen. Molemmat saivat tasaiset avauserät aikaan, mutta toiset erät menivät selvästi vastustajien suuntaan.

”Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta vastustaja palautti niin hyvin etten oikein päässyt omissa syöttövuoroissa niskan päälle missään vaiheessa, vaikka palautuksissa olinkin hyvin mukana koko ajan. Toisen erän alkuun oli tiukkoja pelejä, mutta kaikki kääntyivät vastustajalle, mikä rentoutti hänen peliään”, kommentoi Pohjola.

Hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Lassila teki ammattilaisdebyyttinsä Tampereella. Kova argentiinalaisvastus Juan Bautista Torres oli kuitenkin selvästi etevämpi hieman yli tunnissa erin 6-1, 6-2. Päivän päättäneessä ottelussa Vasa pääsi eräpalloon kiinni avauserässä, mutta taipui lopulta 5-7, 1-6.

Kaukovalta avaa maanantai-iltana

Tampere Open jatkuu maanantaina klo 12.00 alkaen karsintafinaaleilla. Alkuillasta on luvassa myös ensimmäiset pääsarjan ottelut. Keskuskentällä klo 16.00 alkaen pelataan kaksi pääsarjan ottelua. Ensin kentällä ovat Michael Verbensky (CZE) – Santiago Rodriguez Taverna (ARG) ja päivän päättävät Patrick KaukovaltaMarvin Moeller (GER). Myös kentällä yksi pelataan mielenkiintoinen ottelu alkuillasta, kun vuoden 2017 Tampere Openin mestari Calvin Hemery ja Mathys Erhard kohtaavat toisensa.

KAAVIOT / DRAWS
KAKSINPELIN KARSINTA / SINGLES QUALIFYING
KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW

FOLLOW THE ACTION
OTTELUOHJELMA / DAILY SCHEDULE
LIVESTREAM
LIVESCORE

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 30/2024 – →