Tampere Openin välieräparit Hemery – Barranco Cosano ja Rincon – Boitan

26.7.2024  |  20:47  |  Raportit

42. kertaa järjestettävän maailman vanhimman ATP Challenger -turnauksen, Tampere Openin, kaksinpelin välieräparit ovat Calvin Hemery (kuvassa) – Javier Barranco Cosano ja Daniel RinconGabi Adrian Boitan. Välierät pelataan lauantaina klo 11.00 alkaen ja luvassa on myös nelinpelin loppuottelu.

PUOLIVÄLIERÄT
[5] Javier Barranco Cosano – [1] Francisco Comesana 6-2, 7-5
[4] Calvin Hemery – Marvin Moeller 5-7, 6-2, 6-4
Gabi Adrian Boitan – [6] Aziz Dougaz 6-3, 7-6(2)
[9] Daniel Rincon – Carlos Taberner 7-5, 6-4

VÄLIERÄT
[4] Calvin Hemery – [5] Javier Barranco Cosano | lauantai n. klo 12.30
[9] Daniel Rincon – Gabi Adrian Boitan | lauantai klo 11.00

KAAVIOT / DRAWS
KAKSINPELIN KARSINTA / SINGLES QUALIFYING
KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW

FOLLOW THE ACTION
OTTELUOHJELMA / DAILY SCHEDULE
KUVAGALLERIA

Ensimmäisenä välieriin rynnisti vasenkätinen espanjalainen Daniel Rincon (ATP-255), joka oli myös neljän parhaan joukossa Tampereella viime kesänä. Rincon kukisti laadukkaassa ottelussa maatoverinsa Carlos Tabernerin (ATP-313) 7-5, 6-4.

”Tämä oli turnauksen paras otteluni ja myös vastustaja pelasi hyvin. Hän on ystäväni ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun voitin hänet. En ehkä syöttänyt parhaalla mahdollisella tavalla, mutta löysin keinot voittoon. Olen tosi tyytyväinen voitosta”, kommentoi Rincon.

Turnauksen suurin yllättäjä on romanialainen Gabi Adrian Boitan (ATP-374). Boitan selvitti ensin karsinnat ja on nyt ensimmäistä kertaa välierävaiheessa Challenger-tasolla. Boitan kukisti vahvojen peruslyöntiensä turvin kuudenneksi sijoitetun tunisialaisen Aziz Dougazin (ATP-234) 6-3, 7-6(2).

Päivän katsojat, noin 500, saivat todistaa myös vuoden 2017 Tampere Openin mestarin Calvin Hemeryn (ATP-224) etenemistä neljän parhaan joukkoon. Neljänneksi sijoitettu ranskalainen kukisti saksalaisen Marvin Moellerin (ATP-318) 5-7, 6-2, 6-4.

”Tuntuu hyvältä, minulla on hyviä muistoja täältä. Turnauksessa on ollut minulla pari tiukkaa ottelua, olen tyytyväinen päästessäni välieriin ja toivottavasti lauantaina finaaliin. Puolivälierässä olin erittäin turhautunut ensimmäisessä erässä, sillä en löytänyt peliäni. Täällä tulee huonoja pomppuja ja kun yritän painaa eteenpäin on se tosi haastavaa. Avain voittoon tänään oli, että otin pari askelta taaemmas ja sitten löysin pelini. Välierässä tulee kova vastustaja vastaan ja minun täytyy olla tosi keskittynyt sekä löytää pelini aiemmin”, kertoi Hemery.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, välieriin marssi yllättäen viidenneksi sijoitettu Javier Barranco Cosano (ATP-227). Espanjalainen kukisti kisan suosikki, argentiinalaisen Francisco Comesanan (ATP-99) vakuuttavasti 6-2, 7-5.

”Pelasin todella hyvän ottelun; erityisesti ensimmäinen erä oli uskomaton. Pelasin parhaalla tasollani ja henkisesti olin myös keskittynyt. Toinen erä oli sitten tennistä. Kun syötin ottelusta 5-3 tilanteessa olin hieman hermostunut. Tenniksessä tulee taistella loppuun asti ja se palkittiin lopulta. Olen pelannut läpi viikon todella hyvin ja toivottavasti pystyn jatkamaan sitä myös lauantaina”, kommentoi Barranco Cosano.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tampere Open (@tampereopen) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Osallistu Tampere Openin… →