Uusi tasoluettelo julkaistu

27.9.2024  |  12:49  |  Seurat

Uusi tasoluettelo julkaistiin 27.9.2024. Siinä on huomioitu ottelutulokset 1.9. asti. 

Tasolaskentaan huomioidaan viralliset kansalliset kilpailut, sarjatennis, seurakilpailut ja hallisarjat.

KATSO TASOLUETTELO

Viikonloppu 27.-29.9. pelataan vanhan tasoluettelon mukaisesti, ja viikonlopusta 4.-6.10. siirrytään käyttämään uutta. Yleisessä sarjatenniksessä käytetään aina voimassa olevaa tasoluetteloa, eli 27.9. alkaen uutta.

Harrastekilpailuiden (seurakilpailut ja hallisarjat) määrä on kasvanut TennisÄssässä, ja samalla kilpaotteluiden pelaajamäärä. Tavoitteena on, että harrastekilpailemisen kautta polku johtaa kohti virallista kilpailutoimintaa ja sarjatennistä.

Tehdyn kilpailujärjestelmän uudistuksen myötä tasopisteet tuotiin osaksi harrastekilpailuja. 1.5. alkaen harrastekilpailujen tasolaskentaan tuli alla olevia muutoksia. Lisäksi E- ja D-luokkia koskevalla tasopisteuudistuksella pyrittiin edesauttamaan pelaajien liikettä tasoluettelossa. Uudistuksien vaikutukset ovat nyt nähtävillä tasoluettelossa.

* Tasolaskentaan (pelaajan pistekeskiarvoon) otetaan mukaan seurakilpailuista max. 2 ottelua, hallisarjoista max. 2 ottelua ja harjoitusotteluista max. 2 ottelua. Loput laskentaan otettavista pisteistä tulevat sarjatenniksestä ja virallisista kilpailuista.
* Seurakilpailuista, hallisarjoista ja harjoitusotteluista ei kerry pisteitä luovutetuista otteluista.
* Huomioittehan lisäksi, että ottelut eivät voi päättyä tasapeliin, ja Ässään ei voi syöttää tasoituksellisia ottelutuloksia (esim. toinen pelaaja aloittaa pelit +15 tilanteesta jne.)
* Tasoluokissa E ja D pelaaja saa vähintään oman tason mukaan tasopisteet. Pelaaja ei voi saada alempia pisteitä huolimatta vastustajan alemmasta tasosta. Tämä edesauttaa liikettä tasoluettelossa alemmilla tasoilla.

Ottelukohtaiset tasopisteet ovat näkyvissä täällä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa kaksinpelin loppuotteluun… →