Vasa kaksinpelin loppuotteluun Ruotsissa – Nelinpelin loppuottelussa Kaukovalta/Vasa parille tappio

27.9.2024  |  22:40  |  Raportit

Eero Vasa on edennyt kaksinpelin loppuotteluun Ruotsissa Falunin $25,000 ITF-kilpailussa

Vasa (ATP-698) kukisti perjantaina välierissä kilpailun ykkössijoitetun belgialaisen Michael Geertsin (ATP-340) 3-6, 6-4, 6-3. Voitto oli Vasan viikon neljäs kaksinpelissä. Suomalainen avasi viikon niin ikään kolmen erän voitolla, jonka jälkeen toisella kierroksella kaatui suoraan kahdessa erässä kilpailun neljänneksi sijoitettu Anton Matusevich (ATP-455). Puolivälierissä Vasa tiputti jälleen sijoitetun pelaajan, kun [8] Adrian Oetzbach taipui lukemin 6-3, 3-6, 7-5.

Vasa yhdessä Patrick Kaukovallan kanssa oli edennyt myös Falunin kilpailun loppuotteluun nelinpelissä. Perjantai-illan loppuottelussa suomalaisten oli tyytyminen kuitenkin toiseen sijaan, kun turnausvoittoa juhlivat Erik Grevelius/Adam Heinonen lukemin 6-4, 6-4.

Kaksinpelin loppuottelussa lauantaina klo 14.00 Vasalle vastaan asettuu villin kortin kilpailuun saanut ruotsalainen Olle Wallin (ATP-1185). Vasa metsästää uransa ensimmäistä ammattilaiskilpailun voittoa kaksinpelissä. Nelinpelissä suomalaisella on tilillä 13 ITF-kilpailuvoittoa.

Kaukovalta oli myös mukana turnauksen kaksinpelissä, mutta tippui toisella kierroksella.