Virtanen kohtaa Pouillen US Openin karsintafinaalissa torstai-iltana – ”Nämä ovat isoja otteluita ja jokainen matsi mikä päättyy voittoon on iso asia minulle”

21.8.2024  |  22:18  |  Raportit

Otto Virtanen on yhden voiton päässä pääsarjapaikasta US Openissa.

Suomalaispelaaja taisteli kolmen erän voiton brittiläisestä Paul Jubbista toisella karsintakierroksella erin 6-3, 6-7(3), 6-3. Virtanen syötti ottelussa komeat 14 läpisyöttöä.

”Voitto on aina voitto, tyyli ei ollut kyllä puhdas tänään. Olosuhteet olivat vaikeat, en saanut tuuleen mitään tatsia ja se aiheutti ongelmia niin itselle kuin vastustajalle. Piti löytää erilaisia keinoja matsin aikana, kun ei pystynyt omalla peruspelillä pelaamaan. Mutta lopputulos on hyvä ja olen jatkossa. Nämä ovat isoja otteluita ja jokainen matsi mikä päättyy voittoon on iso asia minulle”, kommentoi Virtanen.

Karsintafinaalissa asettuu vastaan ranskalainen Lucas Pouille. Virtanen voitti tulevan vastustajansa alkuvuodesta kovilla sisäkentillä kahden tie-breakin siivittämänä.

”Tuttu kaveri alkuvuoden Challenger-kisasta; odotan innolla tulevaa matsia, tehdään hyvä pelisuunnitelma ja palaudutaan kunnolla.”

Virtanen karsi vuosi sitten US Openin pääsarjaan, mikä oli hyvinkääläislähtöisen pelaajan ensiesiintyminen grand slam -turnauksen pääsarjassa. Tänä vuonna Virtanen on pelannut jo Ranskan avointen ja Wimbledonin pääsarjassa, joista jälkimmäisessä oli tuloksena myös pääsarjan toisen kierroksen paikka.

US OPEN

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Finnish Tour paketoidaan… →