Zenniz Tennisliiton teknologiapartneriksi

9.10.2024  |  17:00  |  Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto ja Zenniz syventävät monivuotista yhteistyötään entisestään; Zenniz on Tennisliiton ensimmäinen kansallisen tenniksen teknologiapartneri.

”Olemme erittäin innoissamme alati edistyvästä yhteistyöstä Suomen Tennisliiton kanssa, ja tämä kumppanuus korostaa vahvaa sitoutumistamme suomalaisen tenniksen kehittämiseen. Järjestelmämme tuo uuden ulottuvuuden tennikseen, ja on hienoa olla mukana nostamassa lajin harrastajien kokemusta. Meille tämä yhteistyö on askel eteenpäin ja mahdollisuus osoittaa, kuinka teknologia voi parantaa pelaajien kokemusta, valmentajien työskentelyä ja muita sidosryhmiä, kaikilla tasoilla”, kommentoi Zennizin toimitusjohtaja Eero Kuusi.

”Tennis on edelläkävijöiden peli; perinteiden lisäksi on lajissa totuttu näkemään teknologiaa osana lajikulttuuria lähtien ammattilaistenniksestä ulottuen valmennustoimintaan. Yhteistyö Zennizin kanssa on aina ollut luontevaa ja olemme innoissamme seuraavista yhteisistä projekteistamme”, jatkoi Tennisliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

Zenniz on tuttu tenniksen seuraajille ja pelaajille erityisesti TEHO Tennisliigan kautta, jossa älytennisjärjestelmä linjatuomioiden haastojen muodossa on ollut käytössä jo useamman kauden ajan. Tennisliigassa Zenniz on käytössä Kotkassa (Smash-Kotka), Turussa (TVS), Helsingissä (Smash, HVS, ETT) ja Oulussa (OVS). TEHO Tennisliigan kausi alkaa tulevana viikonloppuna ja Zenniz tuo lisäarvoa pelikulun lisäksi seuraajille datapoimintojen kautta.

”Uskomme tuovamme jännittävän lisämausteen liigaan. Lähes kaikki Tennisliigan striimaukset tulevat järjestelmämme kautta huippulaatuisella kuvanlaadulla Tennisliiton YouTube-kanavalle. Lisäksi tuomme lyöntianalytiikkaa ja livetulospalvelut otteluista. Meillä on myös muutamia erittäin jännittäviä lisäherkkuja tiedossa kauden mittaan, mutta niistä lisää myöhemmin”, herkutteli Kuusi.

TUTUSTU TEHO TENNISLIIGAAN
TUTUSTU ZENNIKSEEN

Zenniz on ollut viimeisimmän vuoden aikana käytössä myös sarjatenniksessä ja muutamissa Suomessa pelatuissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Kohti globaalia edelläkävijyyttä

Suomi on toiminut hyvänä testauspaikkana Zennizin tuotteille ja yhteistyö seurojen sekä liiton kanssa on vahvistanut yrityksen palveluita myös kansainvälistä läpimurtoa varten.

”Voimme ylpeänä sanoa, että Suomesta tulee tällä hetkellä maailman kokonaisvaltaisin älytennisjärjestelmä, ja vuosi 2025 tullaan tuntemaan Zennizin läpimurtovuotena ympäri maailman”, linjasi Kuusi.

Zenniz tarjoaa mielekkäitä harjoituksia, dataa kehittymisen tueksi ja videon peleistäsi jälkianalyyseihin.

Kuusi kertoo kansainvälisen vastaanoton olleen lupauksia ja kiinnostusta herättävää, mikä näkyy suurena kysyntänä niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa.

”Ratkaisumme on vakuuttanut maailman absoluuttisella huipulla, minkä myötä meillä on valtavan kiinnostavia yhteistyökeskusteluja käynnissä, joista toivon mukaan pääsemme kertomaan lisää aivan lähitulevaisuudessa.”

Jotta laajempi läpimurto tapahtuu, tulee tennisharrastajien ottaa Zenniz laajemmin osaksi omaa harrastustaan. Esimerkiksi edellä mainituissa Tennisliiga-paikkakunnilla voivat harrastajat käyttää laitetta omilla tunneillaan ja seurat hyödyntävät niitä valmennuskäytössä.

”Tuomme seuraavan vuoden aikana lukuisia maailmalla ennennäkemättömiä toimintoja kentälle ja puhelimiin, emmekä malta odottaa pelaajien ja seurojen palautetta näistä. Zenniz on otettu hienosti vastaan tennisyhteisöissa ympäri maailmaa, mutta meille on kunniakysymys saada etenkin Suomessa teknologian hyödyntäminen hyvälle tasolle. Me haluamme kantaa kortemme kekoon tukemalla kansallista tennistä aina Davis Cup joukkuetta myöten. Olette nähneet vasta vain aivan pintaraapaisun siitä, mitä tuleman pitää”, päätti Kuusi.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Tennisliiga alkaa… →